Waar moet je zijn voor de lekkerste Paasboxen dit jaar?

PASEN 2019 – Pasen staat alweer bijna voor de deur en dat betekend even tot rust komen en genieten van de lekkerste Paasgerechten. Ook dit jaar zijn er een aantal Maaltijdboxen die een speciale Paaseditie uitbrengen. Wij hebben ze allemaal op een rijtje gezet voor je zodat jij de beste keuze kan maken voor jouw Paasontbijt, -lunch, -brunch of -diner.

Marley Spoon

Dit jaar kan je genieten van 3 heerlijke paasbrunch-gerechten bij Marley Spoon. Deze drie gerechten kan je bestellen bij je flexibele abonnement van Marley Spoon en is dus niet los verkrijgbaar.

De Paasbrunch van Marley Spoon bestaat uit:

  • Huevos rancheros met zwartebonen mash & pittige salsa
  • Gerookte makreelsalade met dille-krieltjes en citroensaus
  • Pancakes met bacon, blauwe bessencompote & frisse shake

In totaal heb je bij Marley Spoon keuze uit 20 verschillende gerechten per week. Daarnaast kan je altijd makkelijk pauzeren, je menu wijzigen of opzeggen. De Marley Spoon box voor 2 personen is al te bestellen vanaf €41,95 zonder korting. Bij maaltijdbox.nl kan je deze box al vanaf €31,95 bestellen.

Familiebox

Familiebox heeft dit jaar hun krachten gebundeld met HANDGEMAAKTBROOD. Samen hebben ze een smakelijk Paasbrunch samengesteld, inclusief ambachtelijke producten, lekkere broden van HANDGEMAAKTBROOD en alle ingrediënten en recepten om makkelijk te bereiden brunchrecepten op tafel te zetten.

Recepten met alle ingrediënten

  • Wentelteefjes met kaneel, honing en verse aardbeien
  • Avocadospread met radijsjes en groene cress
  • Zelfgemaakt pindakaas
  • Eggs benedict

De Paasbrunchbox is geschikt voor 4-6 personen en wordt bij je thuis bezorgd op zaterdag 20 april, de dag voor Pasen.

In de Paasbox zijn naast de recepten plus bijbehoorende ingrediënten ook verschillende ambachtelijke broden te vinden. Afkomstig van HANDGEMAAKTBROOD zitten er 2 grote broden, 1 paasbrood en 12 kleine broodjes in de Paasbox. Ook heeft Familiebox aandacht besteed aan het beleg in de box. Zo is de hagelslag van HagelSwag, de vruchtenjam van fruitboerderij Vink en de boerenboter van Weerribben Zuivel. Deze lekkere Paasbox is al voor €9,99 per persoon te bestellen via www.familiebox.nl/paasbox

Hello Fresh

Hello Fresh komt dit jaar met een drietal opties voor Pasen. Zo hebben ze de Paasbrunch Original, Paasbrunch Veggie en de Paasbox Gourmet.

Paasbrunch Original is onder andere gevuld met gerookte zalm, eieren, een paashaan, verse jus, aardbeien en wentelteefjes van suikerbrood. De box om geschikt voor twee tot zes personen een uitgebreide brunch op tafel te zetten.

Paasbrunch Veggie is vergelijkbaar met de Paasbrunch Original maar dan volledig vegetarisch. In de box vind je een aspergesalade, eieren, een paashaan, verse jus, aardbeien, eieren en wentelteefjes van suikerbrood. Ook deze box is geschikt voor twee tot zes personen.

Is een Brunch niks voor jou en ga je liever voor een uitgebreid en gezellig Paasdiner? Dan is de Paasbox Gourmet wat voor jou. Met zeven verschillende gerechtjes zit er voor iedereen wat lekkers bij. De gerechtjes kun je allemaal voorbereiden en zijn ook nog eens inclusief dessert: gebakken rabarber met frisse yoghurt.

Allerhande box

Een complete Paaspox van de Allerhande box bevat alle ingrediënten met bijbehorende recepten voor een complete paasbrunch voor 4 personen.

De Paasbrunch bevat lekkere gerechten als courgettesoep met gerookte zalm, rozijnenbroodjes met kaneelsuiker, paasbroodjes met zalm, kaas & yorkham en frisse yoghurt met vers fruit en kokos. Daarnaast hebben ze de Paasbrunch uitgebeidt met feestelijke paashaasbroodjes, feeststol, eieren, paashagel, fruitbeleg, roomboter, vers fruit en sinaasappelsap. Je krijgt zelfs een zakje chocolade paaseitjes cadeau! Daarnaast is er een unieke optie om je Paasbox uit te breiden met een wijnbox. Deze bevat 2 passende wijnen voor maar €10,00. De Paasbox van Allerhande kost zelf maar €37,50.

Willem & Drees

Dit jaar is er ook bij Willem&Drees een lekkere Paasbox te bestellen. De Paasbox van Willem&Drees is net als de maaltijdboxex volledig biologisch. De producten zijn met zorg uitgekozen en zijn helemaal van dit seizoen. Met de ingrediënten kan je drie lekkere brunchgerechten maken. De volgende gerechten zitten in deze maaltijdbox voor Pasen bij Willem&Drees:

  • Heerlijke zelfgemaakte broodhaantjes
  • Een omelet met raapstelen, tomaatjes en geitenkaas
  • Een tarte tatin met appel en slagroom.

De gerechte komen inclusief makkelijk uit te voeren receptkaarten en is verder uitgebereidt met zoals stokbroden, aardbeienjam, een stuk Blaarkop-kaas en appel-aardbeiensap. De Paasbox is geschikt voor 4, 6 of 8 personen en begint vanaf €45,-. De bezorging zal plaats vinden op 18 of 19 april, afhankelijk van waar je woont.

Reacties zijn gesloten.